POS Abstract Restaurant - Vănzare în unitati de alimentatie publica
Asigură :
- Înregistrarea vânzărilor de mărfuri și rețete într-o unitate de alimentație publică;
- Operare în regim casier sau de ospătar;
- Transmiterea comenzilor la secţiile de fabricaţie;
- Descărcarea stocului de marfă și de materie primă, operarea făcându-se la nivel de reţetă;
- Transferul plăţilor în modulul de hotel;
- Conectare casă de marcat și utilizarea ei în regim de imprimantă fiscală;
- Listare CUI beneficiar pe bon și a facturii client;
- Tot setul de rapoarte necesar desfăşurării şi controlului activităţii de vânzare.
Avantaje:
- Concepută pentru ecrane tactile;
- Se poate lucra cu mai multe săli în aceeași aplicație;
- Reprezentare grafică a dispunerii meselor într-o sală;
- Interfața pentru selecția produselor poate afișa atât liste cât și butoane;
- Posibilitatea de a transmite specificații pentru comenzi la secțiile de fabricație;
- Operare în mai multe gestiuni simultan;
- Aplicarea discountului se poate face la întreaga vânzare sau la nivelul unui singur articol;
- Listarea facturii ca document însoțitor al bonului fiscal se poate face atât la o imprimanta A4 cât și la o imprimantă de bon;
- Aplicația se poate integra în sisteme informatice de tip ERP.
«
Înapoi
Autenfificarea operatorului
Selectia mesei pe care se inregistreaza comanda
Interfata cu butoane pentru selectia produselor
Interfata cu liste derulante pentru selectia produselor
Specificarea modului de plata
Arhiva vanzarilor zilnice